Belotti stiže na San Siro?

Milan našao zamjenu za Ibrahimovića

5

Komentari (5)

nono
U svakom slučaju daleko je do prelaznog roka, i bit če ko da više ! Belotti je izvrstan napadač i niko sa njime neče pogrješit ako ga uzme iako bi meni bilo draže da je 15-tak cedtimetara viši ! Ibra je nezamjenjiv ali koga nema bez njega se može i mora !
Salence
A nije on "sidraš" Nono i da je viši ne bi znao šta s tom visinom.Utaman je.Gledam ga na zadnjoj tekmi,Atalanta čini mi se,5 ili 6 žutih karata izvukao na sebi(identično kao Theo),svaka sračunato,igrao polu špicu,gotovo bez greške.Talijan je,gadan kao protivnik,traži stalno 1 na 1,izvlači stopere van 16-erca,iskusan,dobar pregled...nije filigranske tehnike,ali je radilica i ne štedi se nimalo.Biće sigurno više zainteresiranih,i cjena neće biti kao prije 3 i po godine 100 miliona,to je sigurno.Di Marzio očekuje zadnju cifru oko 20 Mil.zbog zadnje godine ,tako da.....procvjetao bi u Milanu.Siguran sam da će odabrati jaku ekipu,ništa polovno
Marco_Materazzi
Ibrahimobitchu nema zamjene, nadam se da ce da igra do 50te, samo da ga povrede ne sjebu, inace mu godine ne mogu nista, frajer je lud.
Salence
27-28 Godina,zadnja šansa za dobar 4-godišnji ugovor,vrlo vjerovatno ide na ljeto.On sam je Milanista od malih nogu,Champions League je tu,Torino hoće Krunića+dodatak....zasad Milan vodi ispred ostalih.Opak je karakter,borac,leader i sigurno bi mu pasalo u Milanu(to je tema zadnjih 3-4 godine).Torino mora za njega kasirati bilo šta na ljeto...bumo videli
malezija
Juce je bio tema u Romi,zamjena za Džeku ili DzekA.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.