Milan našao zamjenu za Ibrahimovića

Belotti stiže na San Siro?

Milan našao zamjenu za Ibrahimovića

Edmir Škorić

Prema pisanju Tuttosporta, AC Milan je našao nasljednika Zlatana Ibrahimovića.

39-godišnji Šveđanin oživio je Rossonere, no pitanje je hoće li nakon ove sezone igrati nogomet s obzirom da je u poznim godinama. U Milanu su svjesni da moraju imati rješenje u slučaju Ibrinog odlaska i da moraju dovesti napadača koji će ih predvoditi narednih sezona.

Navodno je izbor pao na 27-godišnjeg Andreu Belottija, napadača Torina koji je postigao 11 golova na 20 utakmica u Seriji A ove sezone i koji ima ugovor do ljeta 2022. godine.

Milan će možda već na ljeto pokušati da dogovori dolazak Belottija po nekoj pristupačnoj cijeni, budući da Belotti odbija da produži ugovor s Bikovima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Belotti je simbol Torina posljednjih sezona, ali ima daleko veće ambicije od Torinovih. Njegov klub sada se bori za opstanak, dok bi mu igranje u Milanu vjerovatno dalo mogućnost igranja u Ligi prvaka, ali i imao bi izazov da se bori za Scudetto.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
Ibrahimobitchu nema zamjene, nadam se da ce da igra do 50te, samo da ga povrede ne sjebu, inace mu godine ne mogu nista, frajer je lud.
10 3
malezija
Juce je bio tema u Romi,zamjena za Džeku ili DzekA.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi