Video obilazi Evropu: Kiša nije spriječila navijače Newcastlea da se sjajno zabave u Milanu

Uoči meča u Ligi prvaka

Video obilazi Evropu: Kiša nije spriječila navijače Newcastlea da se sjajno zabave u Milanu

Eldar Ganibegović

Navijači Newcastlea pristigli su u Milano gdje će njihov tim sutra igrati meč Lige prvaka, a ni kišovito vrijeme nije ih spriječilo da se dobro zabave u gradu mode. 

Sutra počinje Liga prvaka. Utakmicama Young Boys - RB Leipzig i AC Milan - Newcastle United od 18:45 počinje nova sezona elitnog klupskog takmičenja.

Nakon dosta vremena u Ligu prvaka se vraća i ekipa Newcastle Uniteda, a njihovi navijači su stigli na sjever Italije dan prije utakmice s Rossonerima.

Engleski navijači poznati su po huliganstvu i neprimjerenim ponašanjem, a naročito na gostovanjima. Za primjer drugima, kod Newcastlea nije takav slučaj, nego obrnuto.

Naime, društvenim mrežama kruži video na kojem se navijači Svraka odlično zabavljaju u Milanu, bez obzira na to što ih je u gradu mode dočekali kišovito vrijeme.

Oglasi

Društvenim mrežama kruži video na kojem se navijači ovog kluba kližu po kišom natopljenom betonu ispred jednog irskog paba. Video sve govori, pogledajte i sami. 

Newcastle nije tako dobro otvorio sezonu u Premier ligi. Slavio je s 5:1 protiv Aston Ville, ali onda su uslijedili porazi od Manchester Cityja, Liverpoola i Brightona, prije pobjede nad Brentfordom prije dva dana.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Svrake su tako sa šest poena na tek 11. mjestu, no treba istaći da su igrali protiv dvije najjače ekipe u Engleskoj, te protiv Brightona koji je u sjajnoj formi.

Inače, u istoj grupi, grupi F, nalaze se još ekipe PSG-a i Borussije Dortmund koje se sastaju od 21 sat na Parku prinčeva. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi