5

Komentari (5)

HarisADP
Milan ubjedljivo najslabiji i najjadniji sampion od 96 otkako pratim evo 22 godine. Ovo je sramota, da ovakva ekipa osvoji titulu pored intera koji je mnogo jaci. Bas sramota. Serie a je ove sezone ubjedljivo bila najgora otkako je pratim. Ova titula se milana se moze opisati rijecima alesio romanjoli. koliko god je on los, toliko je losa i ova titula, bas pravi kapiten ovako slabog sampiona. Bas dno dna, jedina svijetla tačka je tatica Murinjo i trofej u Evropi KONAČNO!!!
Zulfikar
Nije samo Milan vec zadnjih godina kompletna serie A je jadna nasprem 90-tih. Sto se tice Intera oni su sami sebe dokrajcili prosipanjem bodova i ona suicidna greska Rumuna je bila samo šlag na tortu.
korona
Sta je interovac boli te ljudi igraju srcem i zasluzena titula a ti se pokrij i pisam taj fudbal koji ti gledas
korona
Meni stvarno nije jasno o cemu ova dvojica pricaju romagnoli je bio rezerva skoro citavu sezonu eto koliko pratis Milan i njihovu igru momci nisu zvijezde ali su igrali srcem pogotovo zadnji deset kola. Jeli to talijanska liga jaka samo ako juventus ili sinter pobijedi ne kontam vas viri vam ljubomora iz ociju
user160309
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti