Navijači Intera danas su u kućama: Crno-crveni dresovi preplavili su Milano!

Veliko slavlje

Navijači Intera danas su u kućama: Crno-crveni dresovi preplavili su Milano!

Eldar Ganibegović

Nakon 11 godina Milan je prvak Italije. 

U posljednjem kolu bio im je dovoljan bod kod Sassuola kako ne bi zavisili od rezultata koji će Inter napraviti protiv Sampdorije, no upisali su ubjedljivu pobjedu i osvojili titulu.

Junaci Milana bili su Giroud s dva i Kessie s jednim golom, te Leao koji je upisao asistencije kod sva tri pogotka.

Osime što je veliko slavlje uslijedilo u Reggio Emiliji na Mapei stadionu odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, uveliko se slavi i u samom gradu mode gdje se čeka povratak igrača Milana.

Veliko slavlje organizovano je ispred Milanske katedrale (Duomo di Milano). Crveno-crni dresovi preplavili su centar lombardijskog grada i čekaju se njihovi ljubimci da krene veliko slavlje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na tom slavlju naći će se i reprezentativac Bosne i Hercegovine, Rade Krunić, kojem je ovo prva titula prvaka države u karijeri. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Milan ubjedljivo najslabiji i najjadniji sampion od 96 otkako pratim evo 22 godine. Ovo je sramota, da ovakva ekipa osvoji titulu pored intera koji je mnogo jaci. Bas sramota. Serie a je ove sezone ubjedljivo bila najgora otkako je pratim. Ova titula se milana se moze opisati rijecima alesio romanjoli. koliko god je on los, toliko je losa i ova titula, bas pravi kapiten ovako slabog sampiona. Bas dno dna, jedina svijetla tačka je tatica Murinjo i trofej u Evropi KONAČNO!!!
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi