9

Komentari (9)

nono
Sreča služi samo hrabre i ponizne a oni su baš to ! Plus mladi i radišni ! Juventus sve zvijezda do zvijezde pa ćorak. Imaju pare preko svake mjere i misle da ne trebaju trčat !! Ima ih još nisu jedini ! Forca Milan !!!!
Bajernovac
koji uspjeh sta je milan uradio u 2020 godini ove godinu su prvi jer ostale ekipe igraju lose a u euro ligi se prvo kolo izvadili golom u 93 minutu protiv rio avea i na penale prosli imaju vise srece vec znanja,,
soccero
Juventusovac ili Interovac dobro je bgti..Ako si imalo realan i vidis da neko sa najmlađom ekipom vodi na tabeli bez poraza jasno ti je da je to trud i znanje a ne sreća.
Gogi82
Znaci Bajern je osvojio ligu prvaka zato sto su drugi igrali lose?
AmarSahi
@Gogi82 Upravo tako, pola klubova u krizi, nemaju igrača, a oni imaju dugu klupu...
user1584895618
Kenjate,niko ne moze osporiti uspjeh milana u ovoj godini. Forza Milan per sempre ❤?
AmarSahi
@user1584895618 Tvoj Milan izjednačeno odigrao sa Parmom i Genom, kakav crni Milan....
nono
Nikoga nije lako dobit u današnje vrijeme ! Svi trče i znaju dat gol !! Pa nisu igrali samo s Parmom i Genovom ! Možda imaš amneziju ! Nisu izgubili utakmicu pogledaj od kada i koga su sve pobjedili ! Vjerojatno i tvoj klub za koji navijaš pa si malo zamantran ali tako ti je kako god okreneš !POZZZ
user1584895618
Dobro je kad je tvoj Djubrentus dobar hahahahhahhahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti