Milan je samo jednom fotografijom otkrio najveći razlog svog uspjeha u 2020. godini

Rade i kada su slobodni

Milan je samo jednom fotografijom otkrio najveći razlog svog uspjeha u 2020. godini

Edmir Škorić

Trenutno je većina igrača na odmoru, a u Seriji A do narednog vikenda traje pauza i mnogi su uveliko uz porodice i čeka se Nova godina.

To ne vrijedi za Milan, čiji su igrači i danas u Milanellu samoincijativno trenirali unatoč tome što je trener Stefano Pioli kazao da je trening neobavezan.

Kako tvrdi Sky Sport, svi igrači su se pojavili kako bi odradili trening, a tu nije bilo samo Zlatana Ibrahimovića, Hakana Calhanoglua i Francka Kessiea, kojima je bio onemogućen povratak u Italiju.

Milan 3. januara gostuje Beneventu, a po svemu sudeći, lider će potpuno spreman dočekati i ovaj meč.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu je postalo jasno da će Ibrahimović sutra biti podvrgnut pregledu koji će otkriti kada će Šveđanin na teren. Vjeruje se da će se to dogoditi 18. januara u meču protiv Cagliarija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bajernovac
koji uspjeh sta je milan uradio u 2020 godini ove godinu su prvi jer ostale ekipe igraju lose a u euro ligi se prvo kolo izvadili golom u 93 minutu protiv rio avea i na penale prosli imaju vise srece vec znanja,,
3 5
nono
Sreča služi samo hrabre i ponizne a oni su baš to ! Plus mladi i radišni ! Juventus sve zvijezda do zvijezde pa ćorak. Imaju pare preko svake mjere i misle da ne trebaju trčat !! Ima ih još nisu jedini ! Forca Milan !!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi