AC Milan za Bosanca plaća devet miliona eura
Foto: FC Zurich

Bećir Omeragić seli na San Siro

AC Milan za Bosanca plaća devet miliona eura

Midhat Šljivak

AC Milan bi ovog januara mogao postati prava baza igrača iz Bosne i Hercegovine.

Trenutno je član Rossonera Rade Krunić, Zlatan Ibrahimović je porijekom iz BiH, a uskoro bi na San Siro mogao stići i Asmir Begović.

Bh. delegaciji jako brzo će se priključiti i Bećir Omeragić. Talentovani štoper koji će 20. januara proslaviti 18. rođendan dogovorio je transfer u Milan i uskoro će dogovor biti završen.

Njegov sadašnji tim Zurich će inaksirati čak devet miliona eura u ovom transferu, što je svakako sjajna svota za prodaju jednog mladog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Omeragić važi za itekako talentovanog fudbalera. Predviđa mu se velika karijera, a u Italiji sigurno može itekako napredovati.

Za Omeragića je interes također pokazivao i Bournemouth, ali je Milan ovog puta bio brži i završio je posao.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Koliko nasi strucnjaci iz saveza prate ove talentovane momke vidi se tek onda kada strani mediji to objave.toliko o skautima nsbih i o savezu.
5 1
Sanska_Prangija
bolje bi mu bilo da je otisao u englezku. a jasno je kao dan, da ce momak igrati za svicu..
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti