Ibra od prve minute napada Cagliari!

To se čekalo

Ibra od prve minute napada Cagliari!

S. Grebović

Fudbaleri Cagliarija i Milana imaće tu čast da otvore 19. kolo italijanske Serije A.

Ekipa Cagliarija i pored serije od tri vezana poraza i dalje važi za apsolutnu senzaciju ove sezone u Italiji. S druge strane, Rossoneri još uvijek na neki način traže sebe.

U klub se vratio Zlatan Ibrahimović, ali ni to im nije pomoglo da u prvom kolu nakon novogodišnje pauze upišu trijumf nas Sampdorijom. Da li će danas u tome uspjeti ostaje da se vidi. Rade Krunić će ovaj put svoju šanu čekati sa klupe.

Poznati su i sastavi za ovaj meč.

Cagliari: Olsen, Klavan, Pisacane, Farango, L. Pellegrini, Rog, Cigarini, Nandez, Nainggola,  Pedro, Simeone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan: Donnarumma, Calabria, Musacchio, Romanogli, Hernandez, Bennacer, Bonaventura, Castillejo, Calhanoglu, Leao, Ibrahimović.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi