Svanuo je i najteži dan u životu Achrafa Hakimija!

Zvanično je otvorena istraga

Svanuo je i najteži dan u životu Achrafa Hakimija!

Edmir Škorić

Ne tako davno Achraf Hakimi bio je jedan od najsretnijih ljudi na svijetu. S Marokom je blistao na Mundijalu u Kataru, igrao za PSG vrhunski nogomet, a privatno imao život iz snova ljubivši suprugu Hibu Abouk, jednu od najljepših žena na svijetu.

U životu se stvari za čas promijene. Tako je očito i u životu Hakimija. PSG-ov bek odjednom se našao "u rupi". Naravno, ne mora da znači da je kriv, tek će stvari da se razriješe, ali u petak je, pišu francuski mediji, zvanično otvorena istraga u slučaju Hakimija, kojeg je 23-godišnja djevojka optužila za silovanje.

Žrtva je 26. februara otišla u policijsku stanicu Nogent-sur-Marne, gdje je policiji rekla da ju je silovao 24-godišnji Marokanac Achraf Hakimi.

U petak ujutro istraga je pokrenuta i Hakimi se našao u životno najtežoj situaciji. Njegovi advokati učinit će sve da ga odbrane, no slijede žestoke pravne bitke. Kreću ispitivanja, potraga za dokazima, neke stvari tek treba da se iznesu na površinu.

Achraf jasno tvrdi da je nedužan, to je poručio preko advokata, ali kao i u slučaju Danija Alvesa, koji je također optužen za silovanje, prijete mu godine zatvora ako se dokaže da je zaista počinio ovaj neljudski čin i veliki zločin.

Oglasi

Njegova supruga i slavna glumica Hiba Abouk navodno je odlučila da se rastanu. Već je obrisala neke fotografije s njim sa društvenih mreža nakon što su se pojavile optužbe za silovanje mlade žene.

Oboje su svoju vezu potvrdili 2018., a vjenčali su se dvije godine kasnije, 2020. Do sada se činilo da među njima sve ide dobro, no optužba za navodno silovanje od strane nogometaša Paris Saint-Germaina uzrokovala bi njihov razvod. Par ima dvoje djece.

Podsjećanja radi, 23-godišnja djevojka tvrdi da je 25. februara otišla u Hakimijev dok u Boulougneu i to s taksijem koju je za nju naručio sam nogometaš.

Achraf i Hiba činili su se kao jedan od najsretnijih parova, ali stvari su sada otišle u pogrešnom pravcu

Kad su stigli, stvari su navodno eskalirale. Žrtva tvrdi, prema Le Parisienu, da ju je Hakimi poljubio u usta, podignuo joj odjeću i poljubio joj grudi unatoč tome što ga je ona zamolila da to ne čini i pobunil se zbog toga.

Optužbe se odnose i na digitalnu penetraciju, odnosno Hakimijevo prodiranje u ženu prstima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Žrtva se, piše Le Parisien, konačno uspjela osloboditi odgurnuvši Hakimija nogom. Potom je navodno poslala SMS prijatelju koji je došao po nju.

S obzirom da je tužilaštvo danas otvorilo istragu, slijede dani, sedmice, pa možda i mjeseci agonije za PSG-ovu zvijezdu. Možda je ovo početak njegove propasti...

Top Komentari

Šta se dešava sa bivšim-sadašnjim igračima penal vardrida?Prvo benzema silovao onu maloljetnicu pa sad ovaj.Nešto je truhlo u tom klubu
0 2
user1676218880
Nevin čovjek sto posto i kad se tako uspostavi tu malu sto ga je optužila treba silovat 5 crnaca ..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti