Šta je radio Hakimi na San Siru? Prvo prisan susret sa Perišićem, poslije toga nož u leđa PSG-u

Bivši igrači Interea slavili plasman u finale

Šta je radio Hakimi na San Siru? Prvo prisan susret sa Perišićem, poslije toga nož u leđa PSG-u

Admin Čaušević

Među 70.000 navijača Intera u revanš susretu polufinala Lige prvaka nalazila se i velika grupa bivših fudbalera Nerazzurra, među kojim su Achraf Hakimi i Ivan Perišić.

Hakimi je fudbaler o kojem se priča već sedmicama, a svaki slobodni trenutak Marokanac koristi da otputuje iz Pariza. Početkom mjeseca je bio u Barceloni, a ovih dana u Milanu.

Osim odličnog desnog beka u svečanoj loži kultnog milanskog stadiona bio je i Ivan Perišić, član generacije Nerazzurra koja je donijela Scudetto prije dvije sezone.

Prisutni navijači su uspjeli i zabilježiti trenutka kada su se Hrvat i Marokanac pozdravili na tribini i njihov susret je izgledao previše blisko.

Perišić se sa leđa prišunjao Marokancu kako bi mu nešto rekao, a Hakimi je svoju ruku stavio preko vrata igraču Tottenhama i djelovalo je kao da će se poljubiti.

Oglasi

Nakon nekoliko razmjenjenih riječi obojica fudbalera su prasnula u smijeh poslije čega je Perišić otišao na svoje mjesto.

Inače, i tokom utakmice Hakimi je priredio novi bolan udarac PSG-u. Bilo je to nakon što je Lautaro Martinez zatresao mrežu Rossonera.

Naime, dojam je da se ovaj 24-godišnjak više radovao golu Lautara nego bilo kojem pogotku kojeg je zabio njegov PSG tokom sezone.

Od prije nekoliko dana je intenzivirana priča o odlasku Hakimija iz francuskog kluba gdje je očigledno vlada potpuna nedisciplina.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nedavno je Lionel Messi samoinicijativno otputovao u Saudijsku Arabiju, a nakon što mu je izrečena suspenzija brže bolje mu je ukinute te se vrlo brzo našao na terenu.

I Hakimi u posljednje vrijeme ima problema sa ponašanjem, uz sve to suočava se i sa optužbama da ima loš utjecaj na Kyliana Mbappea zbog čega ga Parižani žele prodati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi