Kada mislite da ste sve vidjeli pojavi se Adama Traore i nasmije cijeli fudbalski svijet

Mnogi su ostali u čudu

Kada mislite da ste sve vidjeli pojavi se Adama Traore i nasmije cijeli fudbalski svijet

A. Čaušević

Adama Traore je ponovo meta ismijavanja na društvenim mrežama i to zbog "poteza" kojeg je napravio učio utakmice Manchester City - Wolverhampton.

Vjerovatno niti jedan fudbaler nema takvu izražajnu građu u Premiershipu kao što je to slučaj sa Traoreom kojeg također krasi i velika brzina.

Traore je poznat po tome da uoči svakog meča naulji svoje ruke, međutim protiv Građana je definitivno pretjerao.

Fotografija nauljenih ruku španskog krilnog fudbalera je za kratko vrijeme postala viralna i mnoge je nasmijala do suza.

Inače, odluka da namaže ruke uljem uoči svakog meča ove sezone i nije previše od koristi ovom 26-godišnjaku pošto se i ne može pohvaliti svojom formom.

Oglasi

Prošle sezone je bio i na posudbi u Barceloni, svom matičnom klubu, ali ta avantura se ispostavila kao totalni promašaj.

Traore je prije duže od dvije godine ispričao zašto svoje ruke maže baby uljem uoči svake utakmice i tada je mnoge ostavio u čudu.

"Svi znaju za baby ulje koje koristim na rukama. Mažem ga jer me tako ne mogu zaustaviti i izazvati povrede", objasnio je Traore.

Možda je ranije Traoreov neobični potez i bio učinkovit, međutim u posljednje vrijeme je postao laka meta za defanzivce.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do susreta sa Manchester Cityjem Traore je u ovoj sezoni postigao svega dva gola. Ugovor s Vukovima mu ističe na ljeto i sigurno će otići bez odštete.

Prije godinu ili godinu i pol za njega su se otimali Liverpool i Tottenham, a otišao je u Barcelonu. Teško je vjerovati da će isti slučaj biti i za nekoliko mjeseci bez obzira što će imati slobodne papire.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi