Traore nikog nije ostavio ravnodušnim svojim "ljetnim" izgledom

Pokazao mišiće

Traore nikog nije ostavio ravnodušnim svojim "ljetnim" izgledom

A. Čaušević

Adama Traore je odlučio ponovo da pokaže svoju građu svojstvenu nekom bodybuilderu.

Fudbaler Wolverhamptona koji se vratio sa posudbe iz Barcelone se fotografiso u šorcu kako bi njegovi mišići došli do izražaja.

Dojam je da španski fudbaler nikad nije izgledao krupnije, a uz fotografiju objavio je i motivacionu poruku.

"Svaka bol vas čini jačim, a izdaja pametnijim. Svako razočarenje vas čini pametnijim i svako iskustvo mudrijim", poručio je Traore.

Inače, jako je upitno hoće li Traore ostati član Wolvesa nakon što na posudbi u Barceloni na 17 mečeva nije uspio zabiti niti jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ozbiljan interes za brzonogog krilnog fudbalera pokazuje Leeds United koji je na stol spreman staviti 20 miliona funti i na Elland Road bi stigao kao zamjena za Raphinhu.

Adama je do prije nekoliko mjeseci bio siguran da ostaje u Barceloni i da će klub otkupiti njegov ugovor, ali se sve preko noći promijenilo i sada bi mogao da završi u Leedsu što sigurno uopšte nije mogao ni da zamisli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi