Dječaci na parkingu izazvali Adamu Traorea na utrku, a onda nisu mogli da vjeruju šta im je uradio

Noć koju će pamtiti zauvijek

Dječaci na parkingu izazvali Adamu Traorea na utrku, a onda nisu mogli da vjeruju šta im je uradio

E. Čaušević

Španski fudbaler Adama Traore važi za jednog od najbržih igrača u fudbalu, a on je to dokazao bezbroj puta. Traore se našao u centru pažnje jer su ga dječaci izazvali na utrku ispred jednog supermarketa, a on prema njima nije imao milosti i pokazao im je svoju nevjerovatnu brzinu.

Adama je sigurno jedan od najvećih misterija u svijetu fudbala kada je u pitanju njegova brzina jer je mnogima nevjerovatno da je toliko brz zbog toga što ima preko 90 kilograma zbog svog iskresanog tijela.

Međutim, ovaj fudbaler Wolverhamptona je dokazao da je jedan od najbržih fudbalera današnjice, te da pored toga ima jako zavidnu tehniku.

Nakon što se ljetos vratio s posudbe iz Barcelone konačno se Adama vraća u pravu formu u Wolverhamptonu, te uposljednje vrijeme igra zaista sve bolje i bolje.

Španac se našao u centru pažnje ovih dana nakon što se na Twitteru pojavio zaista fantastičan video koji je pokazao da Traore pored velikih i isklesanih mišića ima unutra i veliko srce.

Naime, njemu su ispred jednog supermarketa prišli dječaci koji su inače navijači Wolverhamptona, te su tražili od njega fotografiju na šta je on bez problema pristao.

Oglasi

No, onda je jedan od dječaka čak izazvao Adamu na utrku jer je htio da vidi koliko je on brz, a na iznenađenje svih Španac je bez problema pristao i sigurno je da će ovi dječaci to pamtiti zauvijek.

Oni su se trkali na parkingu koji se nalazi ispred ovog supermarketa, a Adama im je pokazao kakvu brzinu posjeduje što je oduševilo ove dječake koji su odmah video objavili na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj potez oduševio je englesku javnost i mnogi su pohvalili Adamu što je dječacima dao trenutak koji će dugo pamtiti.

Otac jednog od dječaka Darryl Smith je video objavio sinoć na Twitteru i već sada ima preko 300.000 pregleda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi