Adama Traore se vratio u Barcelonu!

Katalonci potvrdili na zvaničnoj stranici

Adama Traore se vratio u Barcelonu! · Zvanično

E. Čaušević

Barcelona je večeras zvanično potvrdila da se Adama Traore vratio u klub.

Traore je ponikao u dresu Barcelone i upisao je nekoliko nastupa u prvom timu, ali je prije nekoliko godina odlučio da napusti Camp Nou jer nije imao dovoljno prostora za igru.

Prethodnih sezona igrao je u sjajnoj formi u dresu Wolverhamptona, te je skrenuo na sebe ponovo pažnju čelnika katalonskog kluba.

Barcelona je odlučila iznenađujuće da ponovo kontaktira Traorea i ponudi mu novu šansu u prvom timu što je ovaj fudbaler odmah prihvatio. Barca i Wolvesi su ekspresno postigli dogovor, a večeras je i ozvaničen njegov povratak na Camp Nou.

Katalonski klub je potvrdio da će Traore igrati u Barceloni do kraja ove sezone na posudbi, te će imati priliku da otkupe njegov ugovor za 30 miliona eura od Wolverhamptona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Adama je znatno smanjio svoju platu kako bi se vratio u Barcelonu, te kako bi ga klub mogao registrovati što dovoljno pokazuje koliku želju ima da se konačno pokaže u dresu kluba u kojem je ponikao.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emin_Podzic
Nabildo se brz i konta da je dobar
4 2
Vienner
Valja grijat klupu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi