Adama Traore ubacio u sedmu brzinu, igrači Ville pokraj njega kao djeca

Ne može ga niko zaustaviti

Adama Traore ubacio u sedmu brzinu, igrači Ville pokraj njega kao djeca

Edmir Škorić

Jedan od najbržih igrača engleske Premier lige još jednom nas je uvjerio zašto je to tako.

Traore se smatra jednim od najsnažnijih, ali i najbržih igrača u današnjem nogometu. U Premier ligi ga protivnici teško zaustavljaju, a jučer je pravio velike probleme igračima Aston Ville.

U jednom trenutku je Traore uzeo loptu na svojoj polovici, a onda krenuo redom da obilazi jednog po jednog igrača Ville, no na kraju je njegov udarac odbranio golman domaćeg tima Emiliano Martinez.

Top Komentari

Klicko
Ovaj ti je najviše sličan nekadašnjem igraču borusije dortmund odonkor(david meni se cini da mu je ime).Samo trči ko budala a statistika mizerna :D bez mozga
3 1
Alen23
kad pretijeras sa steroidima
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi