Nastao muk na stadionu u Valenciji kada je Adama Traore skinuo svoj dres

Uživo su vidjeli kakva je mašina

Nastao muk na stadionu u Valenciji kada je Adama Traore skinuo svoj dres

E. Čaušević

Adama Traore je poznat po tome da više izgleda kao neki bodybuilder nego fudbaler.

Traore je prije nekoliko godina iznenadio fudbalsku javnost kada je odjednom počeo da se "širi" i danas zbog svojih mišića izgleda kao isklesan.

Međutim, ono što je zanimljivo i pored takvih mišića Traore je na terenu i dalje brz kao vjetar i nevjerovatno dobro pokretljiv s lotom što je rijetkost kod igrača koji su toliko nabildani.

Traore se i nakon utakmice protiv Levantea našao u centru pažnje zbog svojih mišića jer je na kraju utakmice odlučio skinuti svoj dres.

Igrač Barcelone je skinuo dres i poklonio ga jednom od navijača, a mnogi su bili oduševljeni kada su vidjeli uživo o kakvoj mašini se radi.

Oglasi

Zašto je Adama Traore "otporan" na povrede i izgleda kao zvijer?

Španski mediji su nedavno objavili da Adama već godinama ima striktan raspored od kojeg ne želi da odustane jer je dao odlične rezultate. Uopšte ne provodi toliko vremena u teretani kao što mnogi misle već jednostavno poštuje raspored treninga i ishrane koji mnogi baš i ne mogu da izdržen.

Kako je objavila Cadena SER Adama već godinama trenira dva puta dnevno od ponedjeljka do četvrtka. Odradi s ekipom trening ujutro, a poslijepodne trenira sam po posebnom programu. U petak odradi trening s ekipom, a potom se priprema za utakmicu.

Adama Traore's incredible body transformation revealed from scrawny kid to  hulking hench Wolves winger

Potražite više informacija na temu La Liga:

Treninge koje obavlja sam su većinom bazirani na vježbma snage i prevencijama od povreda. No, pored treninga ogromnu ulogu u svemu tome igra i ishrana i dijeta koju poštuje već godinama.

Itekako pazi šta jede i u kojoj količini, a jedno vrijeme je čak razmišljao da postane vegeterijanac, ali je shvatio da mu crveno meso daje proteine bez kojih ne može, ali i dosta drugih stvari.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aladd0n
debilcina napuhana....nije level barcelone...wolves mu je mjera
3 4
Ecosport
Ono malo što je igrao je jedva trčao. On nema snage za više od 60 minuta. Jednostavno ne može izdržati jer je prevelik.
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi