Barcelona već ima jasan plan kada je u pitanju Miralem Pjanić

Bh. veznjak se vraća iz Bešiktaša

Barcelona već ima jasan plan kada je u pitanju Miralem Pjanić

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić će se prema svemu sudeći vratiti u Barcelonu na kraju ove sezone.

Pjanić je ljetos odlučio da ide u Bešiktaš na posudbu do kraja sezone nakon što mu je postalo jasno da kod Ronalda Koemana neće dobiti priliku koju očekuje.

U Bešiktašu je počeo odlično sezonu s nekoliko sjajnih utakmica, ali u posljednje vrijeme ne igra u formi kako smo navikli. Zbog toga turski mediji pišu da je Bešiktaš već odlučio da neće otkupiti ugovor Pjanića na kraju sezone.

Tako će se Pjanić vratiti u katalonski klub ovog ljeta, no zbog žestoke konkurencije u veznom redu već sada je jasno da neće biti u prvom planu Xavija Hernandeza.

Pjanić će se sigurno naći na transfer listi ovog ljeta, ali u Barceloni smatraju da neće tako lako prodati bh. reprezentativca i prva opcija će ponovo biti da Pjanić ide na posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, ovaj put Barcelona želi s posudbom već da riješi Pjanićev status jer će pristati samo na jednogodišnju posudbu, ali s uslovom da u dogovoru bude klauzula s obaveznim otkupom na kraju sezone.

Pjanić je u Barcelonu stigao na ljeto 2020. godine i u prvoj sezoni se nije previše naigrao. S katalonskim klubom ima saradnju do ljeta 2024. godine.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barberez9
Njegov slijedeci Klub FC P…a M……a vala dojadili ste s njim …
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi