Traoreu je bilo dosta ismijavanja: Sinoć je "uključio turbo" i počeo da "muči" protivnike

Odigrao sjajan meč

Traoreu je bilo dosta ismijavanja: Sinoć je "uključio turbo" i počeo da "muči" protivnike

A. Čaušević

Adama Traore se posljednjih dana našao na udaru kritika, a mnogi su ga čak i ismijavali jer godinu nije postigao gol u Premiershipu.

Španac je prepoznatljiv po mišićavom tijelu i tome da maže ruke uljem prije utakmica, ali zbog jednogodišnjeg posta njegov kvalitet je doveden u pitanje.

Traore je skeptike demantovao protiv Brightona kada je prekršaj bio jedini način da se zaustavi ovaj brzonogi 24-godišnjak.

Reprezentativac Španije je odigrao odličan meč i svoje rivale je driblinzima i brzinom dovodio do ludila. Izborio je penal i servirao saigračima nekoliko lopti kao na tacni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/HMDComps/status/1345575466590232577[/twitter]

Meč je na kraju završen rezultatom 3:3, a Traore je učinio sve da njegov tim pobijedi. U posljednjim sekundama je prevario trojicu protivnika, sjajno ubacio, ali se Owen Orasowie obrukao pred golom.

Top Komentari

IMPERATOR
Traoreu je bilo dosta ismijavanja pa je zato sinoc nakon godinu dana bez pogotoka zabio hat-trick. Hahahaaahhha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi