Ni navijači Betisa nisu mogli vjerovati šta vide kada je Adama Traore skinuo dres

Ponovo u centru pažnje zbog svojih mišića

Ni navijači Betisa nisu mogli vjerovati šta vide kada je Adama Traore skinuo dres

E. Čaušević

Barcelona je sinoć u gostima pobijedila Betis sa 2:1 i osigurala je plasman u Ligu prvaka.

Katalonski klub je u sjajnoj utakmici na Benito Villamarinu uspjela na kraju da slavi sa 2:1, a junak je bio Jordi Alba koji je zabio fantastičan pogodak u 94. minuti utakmice.

Barca je ovom pobjedom osigurala mjesto koje vodi u Ligu prvaka što je bio glavni cilj kada je Xavi Hernandez preuzeo klupu ovog tima.

Xavi je sinoć u finišu sve karte bacio u napad i igrao je s četiri ofanzivca što mu se itekako isplatilo. Konačno je šansu dobio i Adama Traore koji se nije naigrao previše u prethodnom periodu.

Adama je proveo na terenu 20-tak minuta i učestvovao je u akciji kod pobjedničkog gola. Iako je oduševio igrama kada je tek došao u januaru iz Wolverhamptona čini se da to neće biti dovoljno da Barca otkupi njegov ugovor.

No, Adama se i nakon ove utakmice našao u centru pažnje španske javnosti, a sada već tradicionalno je to zbog svog nevjerovatnog izgleda.

Adama je nakon meča protiv Betisa razmijenio dres s jednim protivničkim igračem i pokazao je ponovo o kakvoj mašini se radi. Već godinama se priča o njegovom fizičkom izgledu i mišićima, a Adama i dalje tvrdi da uopšte ne diže tegove i ne provodi puno vremena u teretani.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iako ima zaista izgled kao neki bodybuilder na terenu je zaista nevjerovatan, a ono što mnoge ostavlja bez teksta je njegova velika brzina i pored takvog fizičkog izgleda.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi