Adama Traore naredne sezone u dosta većem klubu

Ima dvije sjajne ponude

Adama Traore naredne sezone u dosta većem klubu

E. Oštraković

Adama Traore bi u narednom prijelaznom roku mogao napustiti ekipu Wolverhamptona, a za njegove usluge se raspituju neki mnogo veći klubovi.

Ovaj nogometaš je u dosadašnjem dijelu sezone postigao šest golova, te je upisao deset asistencija.

"Ne mogu da govorim o njegovom ugovoru, jer su to privatne stvari, ali Adama ima sjajnu sezonu. Obzirom na njegove godine, formu, te činjenicu da je zahvalan igrač, mogu vam reći da ponude za njega postoje", rekao je Rodri Baster, agent Adame Traorea.

Najveći interes za njega navodno je pokazao Mikel Arteta koji bi ga rado vidio u svom "novom" Arsenalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim njega interes je pokazao i trener Liverpoola, Klopp, te bi se mogla voditi mrtva trka između ova dva kluba za potpis Traorea.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi