Ni PSG, a ni Barcelona: Willian ide u Liverpool?

Tako tvrde engleski mediji

Ni PSG, a ni Barcelona: Willian ide u Liverpool?

Esmer Oštraković

Nakon što je postalo jasno da će Willian napustiti Chelsea pojavili su se mnogi klubovi koji ga žele dovesti.

Njemu na kraju sezone ističe ugovor sa Chelseajom, te će kao slobodan igrač napustiti klub.

Za njega su interes pokazali PSG, Barcelona, Arsenal, a sada se u trku uključio još jedan klub iz Engleske, sa možda i najboljim šansama da ga dovedu.

Riječ je O Liverpoolu, koji mu navodno nudi najbolje uslove, a engleski mediji javljaju da je upravo Liverpool Willianov naredni klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Postavlja se pitanje da li to znači odlazak jednog od nogometaša iz napada Liverpoola, jer znamo da su posebno Mane i Salah traženi igrači.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Martial9
Eto Doce u Liverpool da sjedi na klupi jeste bistri samo izmisljate
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi