Mudar i vrlo promišljen potez: Traore otkrio zašto se pred svaku utakmicu maže baby uljem

Riješena misterija

Mudar i vrlo promišljen potez: Traore otkrio zašto se pred svaku utakmicu maže baby uljem

A. Čaušević

Adama Traore je u posljednjih godinu na sebe skrenuo veliku pažnju i to iz više razloga. Prvo je to bila eksplozivna brzina, zatim mišićovo tijelo, a na kraju i mazanje baby uljem uoči utakmica.

Traore je u sezoni 2019/20 bio odličan u dresu Wolverhamptona što mu je omogućilo i da dođe u reprezentaciju Španije za koju je debitovao protiv Portugala.

U razgovoru za španske medije govorio je o tome kako se s nosi s tim što ga čuva više protivnika zbog čega je poduzeo kontramjeru.

"Sviđa mi se to, ako mene čuvaju trojica, to znači da su saigrači slobodni. Nastojim uvijek da izvučem maksimalnu korist", kazao je 24-godišnjak.

"Svi znaju za baby ulje koje koristim na rukama. Mažem ga jer me tako ne mogu zaustaviti i izazvati povrede", objasnio je Traore.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Otrkio je da bi se volio oprobati u utrci na 100 metara.

"Volio bih se oprobati u trci na 100 metara. Nisam to još uradio. Mjerio sam brzinu uz pomoć aplikacije. Kondicioni treneri su iznenađeni mojom brzinom", kazao je novopečeni član Crvene furije.

Top Komentari

zvjezdan10
Kasnite pola godine. Riješili ste misteriju.
3 0
stakleni
Osim toga, bila je u međuvremenu došla vijest da će mu zabraniti mazanje, ima više od mjesec dana.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi