Adem Ljajić danas potpisuje za novi klub?

Napušta Romu i ide u Torino

Adem Ljajić danas potpisuje za novi klub?

Endin Čaušević

Fudbaler Rome, Adem Ljajić, u narednih nekoliko dana trebao bi napustiti rimsku ekipu, ali će ostati u Seriji A.

Ljajić je prošlu sezonu proveo na posudbi u Interu, ali ovaj klub nije odlučio da otkupi njegov ugovor. Jasno je da Luciano Spalletti ne računa na usluge srbijanskog igrača, pa je Ljajić primoran da potraži novu sredinu.

Već nekoliko sedmica špekuliše se da će Ljajić karijeru nastaviti u dresu Torina koji će od naredne sezone voditi Siniša Mihajlović. Italijanski mediji prenose da je Ljajić sve dogovorio s Torinom, te da ga od potpisa za ovaj klub dijele samo ljekarski preledi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, pored ovog igrača Torino bi mogao pojačati još jedan igrač Rome, a to je Iago Falque. On je prošle sezone stigao na Olimpico iz Genove, ali se nije naigrao u prošloj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi