10

Komentari (10)

Jugovina
Koji ste vi kreteni hahaha
Drakula
Seljakluk,nije ti ovo dzamija. Zna sw gdje se selam naziva. Na kraju krajeva to nije muslimanski pozdrav nego arapski gdje normalno koriste i katolici i pravoslavci tu uzrecicu.
Ss.ba
Upravo si sam sebe demantovao. Nije ti ovo Dzamija. Na kraju krajeva to nije muslimanski pozdrav. Ok ako nije muslimanski,Adem ga "fura" i sto tebi smeta?
vence
Pa sta je onda problem sa selamom? I ćao ili ti ciao je talijanski, pa ne vidim da ti smeta i da je seljakluk. I po čemu se dobar dan razlikuje od selama? Po tome što si prvi put pozelio dobar dan, a drugi put(selamom) pozelio mir s njim? E, mijesanje u nečiju tradiciju, obicaje i kulturu je seljakluk i primitivizam.
Ne zive ni Srbi ni Hrvati u BIH,pa svi ih nazivaju tako.SRBI SU U SRBIJI;;HRVATI SU U HRVATSKOJ,u BIH zive Bosanci i Hercegvci praovoslavne i katolicke vjeroispovjesti,a nikakvi Hrvati i Srbi!I to godinama se presucuje.Izgleda da mnogi tzv.politicari ne znaju razliku izmedju vjere i nacijeVjera je islam,kaolicanstvo,pravosvalje,nacija je Srbin,Hrvat....Nacija je DRZAVA.ne moze onda u BiH biti Srin,Hrvat,...vec BiH katolik,i BiH pravoslavac.
TurgutBayraktar
Daj budi ozbiljan pa i arapski hriscani upotrebljavaju isti pozdrav. To je samo pozdrav koji subranije i srbi i crnogirci cesto upotrebljavali kad bi se druzili sa turcima muslimanima itd sada bosnjacima nista tu nema
Drakula
Problem sto je smo mi prisvojili izraz taj i koriste ga u vecini slucajeva da isporovociraju drugu nacionalnost dice se sa tim.
HamzaVojvoda
Ucenom verniku vala ne smeta. Nijednog pravoslavca vernika selam ne bi trebao isprovocirat isto tako muslimana ne bi trebalo Boze pravde ili pomoz Bog isprovocirat
user1676717906
Sta ti znas seljacino , ti bi da drzis predavanja a usran hodas , primitivac jedan
Ss.ba
Kakav je problem sto smo prisvojili taj "izraz" kap sto smo prisvojili burek,japrak,dolma...kao sto smo prisvojili kupatila.. Pa necemo usrani i zatucani hodat. Mi da gledamo šta je naše.mi bi u kamenom dobu zivjeli. Jedino sto mi imamo za ponudit svijetu jeste radna snaga. A
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti