Poziv u bh. reprezentaciju mu dao krila: Adi Nalić u stilu Messija, golman bez šansi

Lijep gol novopečenog reprezentativca

Poziv u bh. reprezentaciju mu dao krila: Adi Nalić u stilu Messija, golman bez šansi

Edmir Škorić

Novopečeni bh. reprezentativac Adi Nalić postigao je danas pogodak za Malmo.

Aktuelni prvak Švedske vodi u gostima kod Orebra u meču osmog kola s 1:0, a Nalić je mrežu domaćeg tima zatresao u trećoj minuti.

U stilu Lionela Messija se oslobodio svojih čuvara, a onda snažnim udarcem loptu smjestio u mrežu nemoćnog golmana Orebra.

Naliću je to bio drugi gol ove sezone, a čini se da ga je poziv bh. selektora Ivajla Peteva dodatno motivisao. Ovaj put je dobio priliku da bude starter i nakon samo 180 sekundi se odužio treneru prekrasnim golom.

23-godišnji napadač i ofanzivni vezni je ukupno u Malmeu ove sezone odigrao 13 mečeva, a u klub je došao iz Eskilstune u novembru 2019. godine.

Osim njega, starter za Malmo danas je i drugi bh. reprezentativac Anel Ahmedhožić, koji bi trebao na ljeto napraviti veliki transfer u neki od klubova iz Liga petica.

Top Komentari

fukaraslana
Nalic bio u Slobodi unistio Slobodu , Nalic u Tuzla c unistio Tc a sad gura svog maloga da nam unisti reprezentaciju BH
3 14
elmatador
Nista specijalno...
3 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi