Adidas za Messija spremio posebne kopačke protiv Liverpoola

Jučer ih "probao" na treningu

Adidas za Messija spremio posebne kopačke protiv Liverpoola

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju sutra na svom terenu protiv Liverpoola prvi meč polufinala Lige prvaka.

Katalonski klub igra odlično ove sezone, a prošlog vikenda su osvojili prvi trofej jer su odbranili titulu prvaka Španije. Naravno, najveća želja Barce je Liga prvaka, no u polufinalu imaju izuzetno teškog protivnika Liverpool.

Kao i uvijek najviše se očekuje od Lionela Messija, te se navijači Barcelone nadaju da će Argentinac biti raspoložen za igru sutra protiv engleskog kluba.

Barca je odradila jučer trening pred Liverpool, a Messi se pojavio u novim kopačkama. Adidas je i ovaj put "počastio" Messija s novim dizajnom kopački "Nemeziz 302 Redirect" u kojima će on igrati sutra protiv Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Footy Headlines je uspio da dođe i do fotografije koju je obajvio jedan od fudbalera koje je Adidas također odradovao kopačkama koje nose naziv u čast Messija.

Fotografija Barça BiH.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije