Jurgen Klopp rekao da je Camp Nou obično igralište, a sada se oglasila i Barcelona

Nisu mu to mogli prešutiti

Jurgen Klopp rekao da je Camp Nou obično igralište, a sada se oglasila i Barcelona

Endin Čaušević

Barcelona i Liverpool sutra igraju na Camp Nou prvu utakmicu polufinala Lige prvaka.

Za mnoge ljubitelje fudbala ovo će biti finale prije finala, te su mnogi saglasni da će Ligu prvaka osvojiti klub koji izađe kao pobjednik iz ovog spektakularnog okršaja.

Prva utakmica Barcelone i Liverpoola igra se sutra na Camp Nou od 21 sat i sigurno je da fudbalski fanovi s nestrpljenjem očekuje početak ove utakmice.

Jučer je dosta prašine kod navijača Barcelone digao trener engleskog kluba Jurgen Klopp koji nije očaran stadionom katalonskog kluba, te je poručio da je za njega Camp Nou samo obično igralište.

Međutim, očito je da u Barceloni nisu mogli baš da pređu preko toga i odlučili su da se oglase na društvenim mrežama, te tako pošalju poruku treneru Redsa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Naša kuća. Naš hram. Naša tvrđava", poručili su iz Barcelone uz fotografiju s Camp Noua.

Fotografija Barça BiH.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi