Adil Rami će dobiti pravo bogatstvo samo da napusti Marseille

Moraju mu platiti obeštećenje

Adil Rami će dobiti pravo bogatstvo samo da napusti Marseille

E. Čaušević

Marseille na sve načine pokušava da raskine ugovor sa iskusnim defanzivcem Adilom Ramijem.

Rami i Marseille imaju ugovor na još dvije godine, ali zbog velikih skandala francuski klub želi da to okonča. Iako se špekulisalo da je Rami napustio Marseille danas je potvrđeno da je on još uvijek član ovog kluba.

Naime, čelnici Marseillea pokušavaju na sve načine da raskinu saradnju, ali će prema svemu sudeći biti primorani da plate odštetu Ramiju koji ne želi pristati na sporazumni raskid ugovora.

Rami je preko svojih advokata poručio da neće potpisati sporazumni raskid i da želi obeštećenje ukoliko ga žele van kluba. L'Equipe prenosi da Marseille nema drugo rješenje, te da će čak morati platiti 1.2 miliona eura da Rami napusti klub.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno, Marseille je pristao na ovu ponudu, te će Rami od naredne sedmice i zvanično biti slobodan igrač.

Top Komentari

igb75759
To je trenutno najbolji posao koji Google plaća. Prvog mjeseca sam primio 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponudio najmanje 7645 do 9264 eura sedmično. Ne mogu da verujem koliko je lako jednom isproban. ------- >>>>> WebJob33.Com
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi