Adilović donio prvu pobjedu Erciyessporu

Erciyesspor bolji od Giresunspora

Adilović donio prvu pobjedu Erciyessporu

Bh. internacionalac Eldin Adilović postigao je danas gol za turski Erciyesspor.

Naime, Erciyesspor je u okviru devetog kola druge turske lige savladao Giresunspor na domaćem terenu rezultatom 2:1, a za vodeći gol domaćih u 11. minuti pobrinuo se Yildiz.

Prednost Erciyesspora trajala je sve do 48. minute. Za izjednačenje Giresunspora je pogodio Solmaz, da bi potom bh. napadač Eldin Adilović u posljednjoj minuti zatresao mrežu gostiju i donio svom timu prvu pobjedu u novoj sezoni.

Erciyesspor je nakon trijumfa i dalje zakovan na dnu tabele sa pet osvojenih bodova, dok je Karabukspor koji vodi Elvir Baljić na drugom mjestu. 

Druga turska liga, 9. kolo:

Erciyesspor - Giresunspor 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.