Adis Goralija se vratio u Rudar iz Kaknja

Nosio dres Bosne iz Visokog

Adis Goralija se vratio u Rudar iz Kaknja

S. Mlaćo

Uoči odlaska u svoju stalnu zimsku bazu na Ponijerima gdje će ostati do 3. februara, redove FK Rudar Kakanj pojačao je dojučerašnji stoper Bosne iz Visokog Adis Goralija.

Goralija u Kakanj stiže na insistiranje šefa struke Kakanjaca Fadila Hodžića, koji u ovom nogometašu vidi pravo rješenje za zadnju liniju svog tima.

Ovaj 25-godišnjak je ponikao u Rudaru, a bio je i član Mladosti Doboj Kakanj. Za Bosnu je u prvom dijelu sezone upisao 12 nastupa u ligi, te jedan u Kupu BiH. Nije se upisivao u listu strijelaca, a jučer se odmah priklučio svom novom timu.

Rudar je u zimskom prelaznom roku angažovao većinom mlade igrače te Kakanjci vjeruju da će isti željni dokazivanja pružati dobre partije i da će Rudar sezonu okončati u samom vrhu tabele Prve lige FBiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi