Armin Bijedić novo lice na Lukama

Danas potpisao ugovor

Armin Bijedić novo lice na Lukama

Samir Mlaćo

Bosna iz Visokog danas je u sjajnom meču savladala NK Vitez sa 4:3, a u prvom poluvremenu za federalnog prvoligaša su nastupali juniori i igrači na probi.

Na kraju je Bosna slavila sa 4:3, a po završetku meču ugovor sa timom iz Visokog potpisao je nekadašnji junior Željezničara Armin Bijedić (19).

Bijedić je proteklu polusezone proveou u TOŠK-u iz Tešnja za koji je upisao devet nastupa.

Ugovor sa Bosnom potpisao je u društvu prvog čovjeka kluba Nermina Kadrića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lako je i user friendly sustav. Zaa detaljne informacije provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi