9

Komentari (9)

hadys
Ne mogu da vjerujem da su krenuli od Kantonalne lige a dugovi ostali.Pa vi niste normalni.Fuj
Kmet
Celik nije nista dobijao od grada osim reprogram sto je uplacivan, a i to su placali od kirija na Bilinom
magistar
Čelik se skrojz ukanalio. Ostali dugovi a presao u najnizi rang. Sad ce kud i kamo biti teze naci novac
mosaljozemosaplavo
Bas naprotiv, troskovi u kantonalnima ligama su minimalni, vjerovatno ce igrati sa juniorima i ustediti ce na igracima, jedini izvor prihoda Celika je ionako grad Zenica i par manjih sponzora, koji ce vjerovatno ostati isti, troskovi oko utakmica su znatno manji, vjerovatno ce trebati 5 do 10 godina da se Celik vrati u normalno stanje bez dugovanja
Bohemia
S de mi samo 1. razlog sto bi sada Celik od grada dobijao isti iznos novca kao kada je igrao premier ligu?
slinsnizl
Nece biti isti,dogovor sa gradom(ako ga grad ispostuje) je da sa svakim prelaskom u visi rang raste i cifra.Npr. u kantonalnoj-2000,druga centar-4000,federalna-8000 i PL-16000(naravno cifre nisu prave nego karikiram zbog pojanjenja)
Bohemia
S pravne strane Čelik je gradu isti kao i Fortuna, Borac Tetovo inostala UG. Čelik je dobijao najvise iz razloga sto je bio u najvisem rangu. Sada su Boga mi u istom rangu kao i ostali, svima jednako. Sve ostalo je protivpravno.
magistar
Najnizi rang i ostanak dugova odgovara samo politici. Nece im Celik visiti nad vratom svake godine, a formalno ga nisu ugasili da gube politicke bodove. Ovo nije u interesu ni kluba ni navijaca. To da ce imati isti budzet i vratiti sve dugove za 6-7 godina je samo dobra sala
nijepoznat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.