Kašić: Na Otoku dolazimo bez pritiska, Olimpiku neće biti lako

Kapiten Igmana za SportSport.ba

Kašić: Na Otoku dolazimo bez pritiska, Olimpiku neće biti lako

S. Mlaćo

Nakon pobjede u prošlom kolu nad Jedinstvo (2:1), nogometaše Igmana očekuje gostovanje u Sarajevu, a snage će odmjeriti protiv Olimpika. 

Svakako da su Sarajlije favoriti u ovom meču, a za SportSport.ba duela sa Bišćanima dotakao se junak pobjede Senad Kašić. Kašić je najavio i meč na Otoci.

"Utakmica protiv Jedinstva je bila jako bitna za obje ekipe, a Jedinstvo se pokazalo kao vrlo neugodan protivnik. Teren je bio dosta težak za igru, što je više odgovaralo Jedinstvu, ali mi smo na kraju zasluženo slavili. Presudio je voljni momenat i to što smo svi bili zajedno kao ekipa do zadnje minute", kazao je Kašić.

Vjeruje da Igman išta pokazati i sutra na Otoci.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Olimpik je kvalitetan protivnik, po meni najbolja ekipa u našoj ligi i sigurno da su favoriti u ovom meču. Mi ulazimo u utakmicu bez velikog pritiska za razliku od domaćina i naravno da se nećemo predati. Oni znaju da im neće biti lako jer smo ih već pobijedili u Konjicu", dodao je 22-godišnji kapiten Igmana.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi