14

Komentari (14)

Kulla_Ado
Bravo Tusa, odlicno si sudio mec. Sve pohvale!!
E.Car
Da se razumijemo jučer je Igman dobio dva crvena i dva penala i sve su to zaslužili. Ali je sudija pored toga napravio dosta grešaka na štetu Igmana i to je dovelo do ovih stvari.
enko
Jesi li ti car zivotinja, kako zasluzeno,penali izmisljeni,kartoni takode ili kao posljedica pogresno dosudenog penala.on je sudio na stetu fudbala i sebe.
E.Car
Druže nećemo se vrijeđati, za isto se borimo, danas imaš mogućnost pogledati snimak pa pusti i pogledaj. Kod prvog penala momak vuče igrača leotara za vrat koji je naletu da dođe do lopte na 5 metara od gola. Čist penal i žuti. Drugi penal, nesretno podapinje ali je prekršaj u 16 i to je penal. Puno manji prekršaj je Spahi svirao protiv Francuske i to van kaznenong.
Mostarac94
Od kako su im cifuti sponzor nekim cudom ultrasi vise ne nosaju kukasti ko trans, prodase se za par solda hahahah
plemic
vama je sponzor bio nikšić i bakir, vide vam se rezultati.
Mostarac94
Ko je da je bar je domaci sponzor, jel jos smijetr pjevat evo zore evo dana ili vam sponzor brani
velaMo
Glupo zarađen drugi no nije izmišljen
Mostarac94
user1655831611
Kad Ce te prihvatit da je Zrinjski najbolji u BiH a ne lagati na sudce stalno
Mostarac94
Ne vidim kakve veze ima koji je klub sa ovakvo smjesnom odluke sudije, zrinjski i ejste najbolji al ovo crvenog nije vidjelo
plemic
neće nikad prihvatiti, oni imaju svoje "pisce svoje povjesti".
plemic
mostarčanine nauči nogometna pravila,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.