Službena lica za 10. kolo Premijer lige

Kazlagiću derbi kola, Musiću duel Borca i Veleža

14

Komentari (14)

user1655831611
Široki pobijeduje??
user1635483567
U pravu si druže, kazlagic radi kako mu se kaže. Odnosno isključivo protiv Bošnjačkih klubova. Bio sam sudac pa prilično dobro znam kako to hoda.
Chico
Irfan Duric je progurao ovog lakrdijasa Kazlagica u Premijer ligu, nakon sto su ga po federqpnoj ganjali po terenu timovi da ga tuku zbog njegovog sudjenja, vjerovatno po nalogu Irfana Durica. Pico Zeljkovic znajuci sve to je obgrlio Durica, a s Duricem dolazi bosnjacka komponenta, i zato nam se sad desava da Borac krade titulu Sarajevu, da Borac mora igrati Europu, da su Srbi imenovali selektore A i U21 reprezentacije prvi put u historiji itd itd. Alno tome nasi novinari sute, a.znaju pisati.da smo.trebali kalkulisati na Eurobasketu
user1635483567
Bravo majstore, potpuno tačno.
Husrefbeg22
Ne sluti na dobro Sarajevu. Cim je onaj Abdicevac glavni sudija. Sa Bog da da ne ponisti koji gol Sarajevu i da nekoga od igraca ne iskljuci.
pjanke.sa
Imamo 8 igraca sa jednim zutim i 2 sa 2 zuta u prvoj postavi….sta nam to govori. Spremni sve tekmu pred borac da se iskartonira.
user1605368976
Najjači sudija on i Gigovic biće kako tata Vico kaže. Što više kartonirati oba tima a konačni izvod već se zna.
PRESEDAN
Sudi za Vicu a ne za derbije kola,yebo mater svoju plaćeničku,*******a posla,izgorio dabogda
SarajFK
Kakav derbi kola, o cemu vi to? Nama je sa ovom ublehom na klupi i SD derbi kada igramo protiv igmana sloge ili leotara. Listica je trenutno 500 godina ispred nas
pjanke.sa
Majmuneeeeeeeeee
Analiticar077
Ma jok, nije Peljto na crnoj listi... nikako. Hahhahaa
Klicko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.