Adnan Čorbo novi trener NK Travnik

Uskoro prozivka na Piroti

Adnan Čorbo novi trener NK Travnik · Saznajemo

NK Travnik se uspio vratiti u Prvu ligu FBiH. U minuloj sezoni je ekipa Travnika završila prva u Drugoj ligi FBiH (Zapad), pa će tako u novoj igrati prvoligaški fudbal.

Ekipu Travnika je u Prvu ligu FBiH uveo trener Salih Salihović. Međutim, Salihović ne posjeduje "profi" licencu koja je potrebna da bi vodio klub u drugom rangu bh. fudbala.

Zbog toga su Travničani krenuli u potragu za strategom koji će ih voditi u novoj sezoni, a pronašli su ga u liku Adnana Čorbe.

Naime, SportSport.ba saznaje da će novi trener Travnika biti upravo 58-godišnji Čorbo s obzirom da je između njegva i kluba sa Pirote saradnja večeras dogovorena.

Na Piroti vjeruju da su napravili pravi potez angažovanjem Anana Čorbe koji će uskoro obaviti prozivku ekipe.

Inače, Čorbo je od zimus obnašao funkciju sportskog direktora visočke Bosne. Treba dodati i da je Čorbo u prošlosti već vodio ekipu Travnika i to 2007. godine kada se na Piroti igrala Premijer liga.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Travniku ne žele strahovati za opstanak u Prvoj ligi FBiH naredne sezone, pa su ozbiljno krenuli i u potregu za pojačanjima.

Očekuje se da će igračka križaljka biti uskoro riješena i da će Travnik spremno dočekati početak nove sezone Prve lige FBiH.

Top Komentari

Stanley
hahaahah ovo je prejako. Iz kafića po marku hahahah strašno
3 0
Reprezentativac
Znašli ti kolko je godina andjelotiju,,? Bo ti pas mater retardiranu štase mjesas kad neznas nemas pojma o životu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi