14

Komentari (14)

Juve88
A ko je ovaj Adnan custovic odakle je iskočio, odnosno koja ga stranka ubaci, pa tip je ubleha žešća.
green_dragon
dovedite Zdravka Mamica na celo fsbih.......da ih maminjo postroji
Moj prijedlog je, da se Ciri Blazevicu da uloga savjetnika u Fudbaskom Savezu BiH, bio bi sretan da taj predlog dodje do usiju celnika u F/NBiH, garantujem da ce i sama reprezentacija BiH ozivjeti sa boljim rezultatima na terenu.
Vedad10
Trebali ste predati odmah da ljudi dzaba ne dolaze. Zbog ovakvog vjerovanja nemogu ni igrači imati motiv vise da igraju ako stručni stab ima to mišljenje. Ili je to stav igrača a ovaj samo prenosi? Ako si mogao onako kvalitetno da odigraš protiv Italije i Holandije zašto praviti ovakvu izjavu osim ako ne tražiš alibi za poraz unaprijed. Ne promišljena izjava. Moje skromno mišljenje.
mirza24
Za vas trenere je jaka i D grupa
user1583752673
Slab si ti trener za nas
rabodimis
Prejaka je i liga D sa vama.. Realno. Ko kakve pi*kice, mlohave cune.. Sve to znamo i bez tebe "junacino", cudno bi bilo da ste nasli neko rjesenje, strategiju, plan.. Idi je*o te onaj ko te doveo tako bezmu*og.. napravili ste vasar od reprezentacije pa sad opravdavate sljedeci ciklus i nove sramote.. Hvala Bogu pa nam dodje Vinko a ne ovaj smrad... Ambiciozan covjek ko moja papuca... Pun je nakog zara i zelje za borbom, nebi taj pogeo glavu za pare.. ovo je slucajno izjavio..
Mehaga
I Cipar je jak za nas
damir83
Za nekog bez ikakve taktike je i Gradina plafon. Neznalice !
Penderinos
Dobro jutro Kolumbo, mogli ste to i ranije skontati
TesanjskiBrnjo
Palojak za tebe i cica Duska Dugouska prejaka je i kosovsko-albanska cipsanone liga.
Matic
Za takve kao ti prejaka je i federalna.
hame
Volimo je i mi al ne volimo vas koji je vodite, jer ste isti kao i ovi sto vode drzavu
Uranija
Bili smo i mi 13. na FIFA ranking listi...ali htjeli smo više pa dobili k.... sad lagano sa tom kitom da ponosno paradiramo...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.