Adnan Čustović u belgijskom KV Oostende

Bivši bh. reprezentativac

Adnan Čustović u belgijskom KV Oostende

Adnan Čustović, nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac, imenovan je za novog pomoćnog trenera belgijskog kluba KV Oostende. 

Ovaj 37-godišnji Mostarac nakon uspješne epizode u Kortrijku odlučio je prihvatiti Oostendea, koji je prošlu sezonu u elitnom rangu belgijskog šampionata okončao na skromnoj desetoj poziciji. 

Čustović je najveći procvat u svojoj igračkoj karijeri doživio igrajući za Gent, pored kojeg je još nosio dresove Veleža, Triglava, Le Havrea, Stade Lavaa, Amiensa, Mouscrona, Beershota, Royal Mouscrona i Tournaia. 

U dresu sa državnim grbom odigrao je pet utakmica i pritom postigao jedan pogodak u duelu sa Turskom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.