Adnan Dudić potpisao za FK Velež

Igra u veznom redu

Adnan Dudić potpisao za FK Velež

S. Mlaćo

Nakon uspješno odrađenih probnih treninga i dobrih igara u prijateljskim utakmicama, novi igrač FK Veleža danas je postao Adnan Dudić, koji je potpisao ugovor do kraja sezone 2018/19.

Nakon uspješno odrađenih probnih treninga i dobrih igara u prijateljskim utakmicama, novi igrač FK Veleža danas je postao Adnan Dudić, koji je potpisao ugovor do kraja sezone 2018/19.

Adnan Dudić rođen je 09.11.1997. godine u Grazu, Austrija. Igra na poziciji veznog igrača, a u Rođene dolazi iz FC Brattvag.

"Izuzetno mi je drago da sam dobio priliku da obučem Veležov dres, a jedan od najsretnijih će biti moj otac Admir, koji je veliki Veležovac. Ovom prilikom se zahvaljujem ljudima u klubu na ukazanom povjerenju, a na meni je sada da radom i zalaganjem opravdam ukazano povjerenje. Nadam se da ću dati svoj doprinos u borbi Veleža za ulazak u Premijer ligu BiH“, rekao je Adnan Dudić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Adnanu želimo puno zdravlja, sreće i zajedničkog uspjeha u budućnosti", poručili su iz jesenjeg prvaka Prve lige FBiH.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

guti7
Bravo Rođeni! Samo naprijed. Napokon imamo ozbiljnu upravu. Prvi put nakon rata se ozbiljno, transparentno i temeljito radi u korist kluba. Ranije je bilo par pozitivnih i privremenih pomaka, ali sada se konstantno radi u pozitivnom smjeru.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi