Generalni sekretar NFSBiH za SportSport.ba o kriznim mjerama u COVID-19 pandemiji

Adnan Džemidžić: Spasićemo Premijer ligu!

31

Komentari (31)

zgembo.popuslic
ovi na vlasti a i ovi iz NSBiH mole Boga da ovo stanje sa koronon potraje sto duze da bi mogli pokrasti sto vise para preko raznoraznih tendera... sta sve nece izmislit da treba kupit i nabavit a cijene bubaju kako je njima cejf... cuj nece tunel od 5.000km, pa naravno da nece jer ce na njemu bit dobar 500km, bolje uzet tunel od 100.000km i bit dobar na njemu 10.000km... nikad mi necemo naprijed sa ovakvim ljudima... a prvak nek bude ko hoce, to je sad najmanje bitno
Zenicanin
koja hrpa gluposti. kakvi ba tuneli. cccc Reko bi covjek crna kuga vlada narod umire na sve strane
sloboda72
..................ĐEMIĐIĆ SARAJEVSKI SOTONISTA.SARAJEVSKI MINDER PREDVOĐEN IZMETBEGOVIĆEM JE SVAKAKO SOTONISTIČKI JER PIJE KRV SVOM (MUSLIMANSKOM)NARODU.NEKA, NIČIJA DO ZORE NIJE DOGORILA.
Plavi orkestar
Ko je do sad pitao klubove kako ce i na koji nacin igrati i organizovati utakmice?Niko.Zašto sad pitaju?Zato što je u savez zasjela pitarska druzina i zele titulu na nesportski nacin,zato što buduci predsjednik saveza iz RS-a Vico zeli da mu Borac ostane na cetvrtom mjestu i obezbjedi izlazak u Evropu isto na nesportski nacin i u svemu imaju podršku iz Zrinjskog jer je Vico sa jednim covjekom sklopio dogovor,radi se o funkciji u savezu.Sad necu napisati koji covjek i koja je funkcija u pitanju.Odgode li prvenstvo sve kriminalce rastjerati,ni blizu više saveza im ne treba dozvoliti da pridju.Pa dosta više.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Je li regularno ponistiti nezavrseni Kup a priznati nezavrsenu ligu??
tcity055
Ako se ne može završiti ova liga, postavlja se pitanje zašto započinjat i drugu? Prekidom se za sva vremena utabao put svemu samo ne natjecanjima. Kako priznat vrh tabele a začelje ne nema tu ničega sportskog. Nije više ni bitno ko je prvi ko drugi itd. al je ne sportski. Kako pola godine bez fudbala. Šta se očekuje od igrača i te profesije.
milivoje
Zašto se brisu postovi,kad se prozove kriminalna hobotnica zvana NSBIH?
Adohordas
Majmune ,u regionu svi mogu nastaviti a i ne mozete,hahah majmune jedan pokazivate koliko ste nesposobni u tom jadnom savezu mame vam se na *****m
user1583752673
Po svemu sudeći nema nastavka
samobezstresa
Jako teško da se ovo nastavi,Sarajevo će preživjeti,preživjet će i Zrinjski,pa i Željo nekako,ali šta je sa ostalima? Iskreno bih volio da se nastavi ali realno kad sagledamo šanse su nikakve... Da nemaju hajra od ovoga kriza oko virusa bi završila prije mjesec dana,ali svaki dan krize je novi dan za hajrovanje barem jedne mjesečne plate..
tcity055
Sve mjere su gotovo ukinute. Pa ako će se sportisti jedino zarazit a znamo da su najzdraviji šta onda reći za obične ljude. Danas u Tuzli isto kao prije korone jedino nema sporta ne samo fudbala već inače.
Samoiskreno
Nema Sanse da se nastavi, pitanje je kako ce krenuti nova sezona uopste
Samoiskreno
Iduce sezone liga 14..mnogo vise utakmica sto je dobro jer ove godine ih se nismo nagledali
milivoje
Al cuj,trebaju dva busa,a na pijaci 1000 ljudi,uzećemo onaj City bus,dvospratni,more li taj Dzemidziću?
manijaci_____
Neda zeljkovic da se nastavi
Denchi
Nemate para pa ne mozete, tu Vico nista nije skrivio
manijaci_____
Ima se para nemoj brinut za to dokaz je stadion a drugi budzet su navijaci koji su 2 miliona maraka skupili za izgradnju tribine, A KAD CE TO PITARCICI USPJET?
Ende
Cuj skupili navijaci hahahhahahahhahhaha 2 miliona hahhahahahahha Naprosili od vlasti iako ste vi kao radnicki klub a drzava im sve dala Kakvi mitomani hahhahaha
milivoje
Pa vi kad ste prodavali one pakete za upravljacka prava,niste pet prodali,zato šuti podstanaru.
GigantMostarski
@manijaci_____ izvini 2 milijuna ste skupili. Pa ti taj broj ne znas ni napisat
manijaci_____
Kompleksas 1 milion eura smo skupili tako sto smo ostavljali po 10 ili 15 maraka eto koliko nas ima a vi samo mozete srat isprosilo AHAHAHAHA KOMPLEKS VAS UBIJA A DRZAVA NAMA NISTA NIJE DALA ZA RAZLIKU OD TORPEDA KOJEG JE VLAST I POLICIJA OSNOVALA
Plavi21
LOPOVI ! HOĆEMO NASTAVAK LIGE !
Bit ce gusto bit ce 0:2
Jedina relevantna cinjenica je da je u igri ostalo jos 33 boda do okoncanja lige,tako da je vrlo hrabro reci da nece biti problem donijeti odluku.Kad smo vec kod gasenja,mozda bi najbolje bilo ugasiti NSBiH potpuno a klubovi da izaberu tijelo koje ce ih zastupati pred UEFA-om.
Ende
U ovom slicaju, kada se ocigledno ne moze nastaviti prvenstvo, jedino je relevantno da je svako sa svakim odigrao... Srbija nastavlja, ali samo 4 kola da bi dosli i ovu situaciju u kojoj je BiH trenutno. Apsolutno sam za nastavak da se Sarajevo odlijepi od drugog 10 bodova, a da ovi mitomani shvate u kakavim su ****ima pa i Europu ne izbore... Ali, ako nema nastavka, sve je jasno.... NOVI , STARI PRVAK JE FKS
Denchi
Znaci nista od nastavka, sljedece sezone 11 klubova se bori za opstanak
Samoiskreno
Iduce sezona liga broji 14 klubova
Denchi
Nije to spomenuo, najvjerovatnije opet 12 ali ispadaju 4
sloboda72
Je li trokružno?
Zeleni_zub
Vratili se novinari na posao.
Austinpowers
Jel ovo onaj iz nadrealista moj jaran dzemidzic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.