23

Komentari (23)

2323
Posao za SIPU..mjenjaju Statute da bi i dalje pljackali i radilk sta im je po voljii..z
goofy
ako postoji dokomenat od uefe/fife onda pokazite?!
user1605368976
Gasi mješalicu motaj kablove!
Adnanos
pjanke.sa
rabodimis
Znaci obavijestili FIFU i UEFU samo mi, ciji ste vi predstavnici trebamo to saznat poslije 3 mjeseca, na odlasku "pocasnog" ? Mi vas hranimo, oblacimo, skolujemo vasu djecu, NASE pare kradete.. I ovaj noz u ledja vrijedi titule nekog "pocasnog" ? Kakav bezobrazluk, bez imalo stida... Slag na tortu svih dogadjaja u ta 3 mjeseca... Kako su hinjski unistili priliku za Euro i kakva je atmosfera bila tokom svih utakmica u tom periodu.. A "mali diktator" pripremao sebi teren.. hoce da nas jase jos bar 12 godina...
nisamrobot
Zaista te nabijemo na k***c!
TL14
Da nije ovog Sportsport ja za ovog kiklopa nikad ne bi cuo...
Fcs
Treba ga skinuti k'o tablu na Palama.
Fcs
Mrš majmune ćoravi. Ti nikad nisi šutnuo loptu u životu svom. A onda, pogledaj se jarabi...ružno te vidjet'.
Brazuka
Vico i društvo harraju polako. Budi se nacijo
rabodimis
Braca Vico jos nije ni dosao tu.. a godine su iza nas i "monarha".. Budi se nacijo i preuzmi svoje, od lopova.. Imas na Tacno spisak lopova iz saveza (aktuelnog i zakonski odgovornog) sa cim su sve povezani.. Nikad nebi pogodio da je na kraju mreze sda, hdz i sand.. Finalno klanje za njihov kraj.. ili nas.. Vicu jos uvijek ne spominju da je uradio nesto nenormalno.. Ako pokaze da zeli napredak i fudbal svaka cast, ako nastavi stazama samoprozvanog pocasnog predsjednika.. nek nas suspenduju, je*o sport.. Prvo drzavu cistit od ovih fasista, svih vrsta..
Tas14
Mi smo imali svjetsku reprezentaciju dok ovi mamini sinovi nisu krenuli krasti državu i njen savez! Borimo se za naš fudbal!
redbull
Mozel jedan dopis kako napustate Bilino polje, pa jedan jos kako se vracate? Haha koji idioti u pm
user1583752673
Ko si ti covjece!
Dino_
Ovo je ona "Dinina pudlica", kako reče doFu
Slobodas
Marš bagro , ovo je veleizdaja !!!
dinass
Ovo je onaj sto ste mi pucali minuse kada sam ga napadao. Jel jos uvijek isto mislite???
Probisvjet
Mrs pi cko cvikeraska.
user1590396893
Ode naš fudbal u 3 lijepe... Zapravo već je i bio otišo samo ga je ovo zakopalo...
Rajvosa2019
A ovo je onaj sto je igrao za Real Madrid - nisam ga odmah prepoznao , laze cim usta otvori - doduse to mu je i posao da izvrce istinu
Mostar2020
To si ti brate malo pomiješao. Begić je igrao u Realu ,a Džemiđić u Juventusu,Milanu i na kraju karijeru završava u Barceloni ???
Chwilla
Nisu dali izmjenu statuta kako ste vi uradili bagro lopovska!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.