Adnan Golubović i FK Sloboda blizu dogovora o nastavku saradnje

Čini se da će 24-godišnjak ostati u Tuzli

Adnan Golubović i FK Sloboda blizu dogovora o nastavku saradnje · Saznajemo

FK Sloboda će uskoro početi s pripremama za novu sezonu Premijer lige BiH, a Tuzlaci u međuvremenu rješavaju pitanja o rosteru za novi takmičarski ciklus.

Kako SportSport.ba saznaje, blizu je postizanje dogovora o nastavku saradnje između Slobode i golmana Adnana Golubovića.

24-godišnji Slovenac je u Slobodu stigao u januaru, a do prekida sezone je uspio skupiti tek dva nastupa u Premijer ligi BiH. Čini se da je to, međutim, bilo dovoljno da uvjeri čelnike Slobode u svoje kvalitete.

Golubović je u Slobodu stigao na posudbu iz italijanskog Vis Pesara. Njegova posudba u Slobodi, ali i uguvor sa italijanskim klubom ističu krajem ovog mjeseca. Nakon toga će najvjerovatnije potpisati novi ugovor sa tuzlanskim premijerligašem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Adnan Golubović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Triglav i Domžale u Sloveniji, te Materu, Catanzaro i Vis Pesero i Italiji.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi