22

Komentari (22)

edinho101
Glumi nekog znalca, nekog mudraca, Jaha ako voliš tu Slobodu kao što kažeš, odlazi. Ne sramoti se, misliš da će ti biti neka referenca što si vodio Slobodu u karijeri pa da će na osnovu tog detalja u CV-u biti posla za tebe, ali na žalost neće, jer vide ljudi kako je vodiš.
Husrefbeg22
Cuva Vranjesa protiv Borca kako bi mogao igrati protiv Sarajeva. U Banja Luku idu na izlet. Idioti
desperados
Da li si ti normalan?
Mustafa
Jahicu bolan ne brukaj se vise, ti bolan pojma nemas o tom poslu koji radis ! Daj ostavku dok ti jos nije kasno! Jesi li svjestan toga, kako stvari stoje, da ces sutra ti ti medjedi koji te podrzavaju biti krivi sto ste upropastili nasu Svetinju i izbacili je zauvijek iz Premijer lige BiH? Kako cete bolan sutra izaci na Tuzlansku carsiju i pogledati Fukarama i oci ? Da imas i malo obraza i karaktera vec odavno bi dao ostavku! Nije bolan taj pisao za tebe, ti i ti tvoji pajtasi iz uprave Slobode ste samo za rudnika!
sloboda72
Jahića navijači trebaju otjerati.Ova "uprava sigurno neće".Trebaju navijači ali pravi doći na utakmicu u Banoviće ispisati transparent "ODLAZI JAHIĆU" aa potom glasnim uzvicima tokom i polije utakmice dati do znanja momku da je nedorastao za klupu pl.Dokle god vi budete poslije izgubljenih utakmica pjevali .niko ,niko samo.....ovaj će biti trener avi ispastiiz lige.
Mustafa
Jaha da ti i ti debili iz uprave nase svetinje mate i malo karaktera odmah bi ste dali ostavke ! Nije to bolan posao za vas, vi niste soisobni ni na njivi raditi i krompir saditi ! Vasa imena ce ostati crnim slovima upisana u istoriju Slobode!
fukaraslana
Gonite ovoga jahu i ove pomocnike sa Tusnja za sva vremena i upravu komplet pa zar smo coravi kod ociju sta nam rade sa Svetinje . Gledao sam Slobodu svaku utakmicu a poslije ove danasnje i ovih gluposti trenera i uprave nema teorije dok je ova uprava i treneri da pogledam utakmicu Slobode
user1647539682
"Imali smo smo 4 kornera " sta vi hoceze vise od nas ... crko ti majci
yugopo
Jaha gdje je ostavka,igra u napadu je 0 ,presporo igramo...!
vinkomarinovic
Nije tvoja odluka zaprijeceno mu je da ne smije da igra, zamolio te da ovo izjavis tako da….. ?
nakopitam
Slobodi zamjeram sto borcu uvjek skinu gace. Ovaj medjedina cuvao vranjesa da mogu ginuti protiv Sarajeva a ovima se naguzili kao i uvijek do sada
Mido
Kakav je tvoj mentalni sklop? Nakopitam što da li treba i vama da skinemo "gaće"
BigBosnianBoss
****o jedna ali niste vi jedini koji automatski spustate gaće Borcu
Alpasinacxx
Predao unaprijed utakmicu protiv Borca da bi mogao što oštrijih zuba na Sarajevo. E da vas hoćemo mlatnuti 0:3 volio bi više nego išta
Hadzija123
E vakat i sloboda da ispadne,cemu vakat tome i vrijeme trebali su prije 10 godina prodane duse.
Mido
Još nisi podnio ostavku? Kakav si karakter i koliko voliš Slobodu BRAVO, BRAVO, BRAVO....
King_Kenny
...Sloboda = FK Skidaci gaca (samo protiv Srba i Hrvata)...
Mido
Zato zaponjemo protiv šibicara
user1639705257
Pop*šio ga ŠIBICIRIMA!!! Još da znaš koliko si glup, pobjegao bi glavom bez obzira. Pljuc
user1639705257
@Mido šta je džukac? Prijave slažeš?
Džukelo jedna , DŽAKAC POPU*IO GA JOŠ JEDNOM ŠIBICARIMA.
PI*KO JEDNA
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.