Adnan Kovačević donio pobjedu Koroni

Bh. defanzivac pogodio sa bijele tačke

Adnan Kovačević donio pobjedu Koroni

Danas je odigran meč 26. kola poljske Ekstraklase između Korone i LKS Lodza. Korona je na svojoj Suzuki Areni uspjela slaviti pobjedu sa minimalnih 1:0.

Na ovaj način je Korona prekinula niz poraza u domaćem šampionatu i sada se nalazi na 14. poziciji sa 26 osvojenih bodova. Lodz je ostao posljednji, 16., i trenutno ima 20 bodova.

Korona je do pobjede došla u 53. minuti nakon što je glavni arbitar dosudio penal za domaće.

Odgovornost je preuzeo kapiten, povremeni bh. reprezentativac, Adnan Kovačević i pogodio za 1:0. Ispostavilo se da je nekadašnji fudbaler Sarajeva u 53. minuti postavio i konačni rezultat utakmice.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Bio je ovo četvrti gol bh. defanzivca u ovoj sezoni poljskog šampionata.

Top Komentari

kaliopi
Pa evo recimo igrač koji je kapiten i koji je starter svaku tekmu nema mjesta u repki dok imaju igrači koji nemaju 90’ za polusezonu... bravo Kova!
2 0
glupko
na momenat sam mislio da se salite, kad sam vidio natpis, donio pobjedu "Koroni"
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi