Adnan Osmanhodžić dobio novu funkciju u FK Sloboda

Nekada sjajni fudbaler

Adnan Osmanhodžić dobio novu funkciju u FK Sloboda

FK Sloboda imenovao je zvanično koordinatora omladinskog pogona.

Tu funkciju u narednom periodu će, kako je potvrđeno iz kluba, obnašati Adnan Osmanhodžić koji je svojevremeno bio jedan od najboljih fudbalera Slobode.

Osmanhodžić po preuzimanju dužnosti nije skrivao zadovoljstvo zbog ukazanog povjerenja, vjerujući, između ostalog, da će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti u ostvarivanju što boljih rezultata.

Uprava Kluba zaista radi odličan posao i meni je zadovoljstvo što sam prepoznat kao osoba iz struke i imenovan na poziciju koordinatora Omladinskog pogona FK Sloboda. U prethodnom periodu je veliki broj mladih fudbalera napuštao naše selekcije, a regija sjeveroistočne Bosne je uvijek imala veliki broj talenata koji su u drugim klubovima gradili svoje karijere i davali su svoj doprinos njihovim uspjesima“, kazao je Osmanhodžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kao igrač Osmahodžić je, osim za Slobodu, još igrao za Sarajevo, Triestinu, Ingolstadt...

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi