Adnan Šećerović pronašao novi klub nakon pola godine "odmora"

Karijeru nastavlja na Kipru

Adnan Šećerović pronašao novi klub nakon pola godine "odmora"

E. Ganibegović

Nakon što je od januara ove godine bio bez kluba, 31-godišnji bh. veznjak Adnan Šećerović pronašao je novi angažman i karijeru će nastaviti na Kipru.

Poznato lice s bh. terena, Adnan Šećerović, pronašao je novi angažman i fudbalsku karijeru nastavit će na Kipru. 

On je potpisao ugovor s kiparskim prvoligašem, Doxom iz Katokopiasa, no još uvijek nije zvanično objavljena dužina ugovora.

Šećerović je tako pronašao novi klub nakon što se početkom ove godine rastao s indijskim klubom RoundGlass. 

Oglasi

Ovaj fudbaler dijete je Slavena iz Živinica iz kojeg je 2008. godine otišao u nizozemsku Rodu, a u ovoj zemlji još je igrao za NEC Nijmegen, Fortunu Sittard i Maastricht.

Vraća se u Bosnu i Hercegovinu 2014. godine kada je potpisao za Slobodu, ali već nakon pola godine ponovo odlazi u inostranstvo i potpisuje za Austriju Lustenau. 

Međutim, i tu se zadržao samo pola sezone, te je nastupao za bijeljinski Radnik, Željezničar, kakanjsku Mladost, te Tuzla City, prije novog inostranog angažmana. 

S Tušnja odlazi u redove grčkog AE-a iz Larise, a igrao je još za Rigu u Latviji i Pyunik u Armeniji, prije dolaska u Sarajevo u januaru 2022. godine iz kojeg je i otišao u Indiju. 

Ima i jedan ubilježen nastup u A selekciji Bosne i Hercegovine u onoj nezvaničnoj prijateljskoj utakmici 31. janura 2018. godine protiv Meksika, te tri nastupa u kadetskoj selekciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi