Šećerović slobodan, da li ćemo ga gledati u Premijer ligi BiH?

Vezista ima bogato iskustvo

Šećerović slobodan, da li ćemo ga gledati u Premijer ligi BiH?

Samir Mlaćo

Bh. premijerligaši nemaju puno vremena za odmor, s obzirom da već naredne sedmice počinju pripreme za drugi dio sezone.

Većih promjena u klubovima neće biti, posebno zbog toga što zimski prelazni rok i ne donese mnogo uzbuđenja po tom pitanju. Većina nogometaša je vezana ugovorima, no transfera će sigurno biti.

Na mjesto šef struke u FK Tuzla City stiže Slavko Petrović, Denis Ćorić se vraća u HŠK Posušje i biće predstavljen naredne subote, dok je FK Željezničar ostao sinoć bez trenera i na Grbavici je mnogo upitnika.

U Premijer ligi naše zemlje mogli bi ponovo gledati Adnana Šećerovića, iskusnog vezistu koji je napustio Kipar.

Šećeroviću je ugovor istekao krajem prošle godine i trenutno je slobodan, te sa porodicom odmara u našoj zemlji.

Posljednji angažman Šećerović je imao u Doxi, a nastupao je i za FK Sarajevo, FK Željezničar, FK Tuzla City, FK Sloboda, FK Radnik Bijeljina..., dok je u inostranstvu nastupao za kluboe iz Armenije, Grčke, Austrije, Nizozemske, Indiji...

Oglasi

Sada je slobodan i nije nemoguće da ćemo ga gledati u Premijer ligi naše zemlje u drugom dijelu sezone.

Ni sam nije isključio tu mogućnost, ali sve će biti jasnije već u narednim danima.

S obzirom na bogato iskustvo i kvalitete, Šećerović sigurno ima šta za pokazati, a svakako da je jedan od rijetkih nogometaša u našoj zemlji koji je nastupao za gradske rivale.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nosio je dres FK Sarajevo i FK Željezničar, ali i FK Tuzla City te FK Sloboda. U Indiji i Armeniji osvajao je naslove prvaka, dok je u BiH osvojio Kup naše zemlje sa FK Radnik Bijeljina, što je bio historijski uspjeh za ovaj klub. Desilo se to u sezoni 2015/16.

Do sada je ubilježio i jedan nastup za reprezentaciju naše zemlje, što je svakako jedan od najljepših trenutaka za svakog nogometaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti