Iskra suspendovala Jurčevića, sutra na Jakliću protiv zeničkog Rudara

Iskra suspendovala Jurčevića, sutra na Jakliću protiv zeničkog Rudara

Samir Mlaćo

Nogometašima Iskre u drugom dijelu sezone Prve lige FBiH slijedi grčevita borba za opstanak. Bugojanci su dosta promijenili igrački kadar, na Jaklić je stiglo čak devet novih nogometaša, pa je pred šefom struke Salimom Durakovićem težak zadatak da uigra tim koji će na kraju ipak ostvariti zacrtani cilj.

Bugojanci vrijedno rade na stadionu Hendek, a povremeno i u fitness clubu Step, a već sutra ih očekuje prijateljski meč protiv Rudara iz Zenice, člana Druge lige FBiH grupa Centar.

Meč će biti odigran na stadionu Jaklić sa početkom u 13 sati.

Prema svemu sudeći Bugojanci u drugom dijelu sezone neće moći računati na Kristijana Jučrevića koji iza sebe ima veoma dobru polusezonu. Upisao je 14 nastupa te dodao četiri pogotka i jednu asistenciju. Naime, Jurčević se ovih dana priključio pripremama NK Travnik, koji je zainteresiran za njegove usluge, ali iz Iskre su poručili da ovaj nogometaš ima važeći ugovor sa njima, te odučili ga suspendovati zbog nedolaska na treninge, odnosno kršenja klupske discipline.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom periodu Iskra će odmjeriti snage i sa Metallegheom, Čelikom, Novim Travnikom...

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lako je i user friendly sustav. Za detaljne informacijee provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi