Adnan Zahirović karijeru nastavlja u belgijskom trećeligašu

Potpisao za Royal Excelsior Virton

Adnan Zahirović karijeru nastavlja u belgijskom trećeligašu

E. Čaušević

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Adnan Zahirović, pronašao je novi angažman nakon što je šest mjeseci bio bez kluba.

Zahirović je posljednji angažman imao u dresu Mladosti iz Doboja kod Kaknja, ali je na ljeto prošle godine raskinuo saradnju. Nakon toga ovaj 28-godišnji veznjak je bio slobodan igrač, no konačno je uspio da pronađe novi angažman.

Naime, Zahirović će karijeru nastaviti u belgijskom trećeligašu Royal Excelsior Virtonu. Bh. fudbaler je s belgijskim klubom potpisao ugovor do kraja ove sezone, te se već priključio novoj ekipi.

Ovaj klub trenutno se takmiči u trećem rangu belgijskog fudbala. Virton se nalazi na trećoj poziciji sa 36 bodova i sigurno je da će za njih Zahirović biti veliko pojačanje.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Zahirović je nekada bio član bh. selekcije, no doživio je veliki pad u karijeri. Ponikao je u zeničkom Čeliku, a još je igrao za Spartak Nalchik, Dinamo Minsk, Bochum, Hapoel Acre, Željezničar, Split i Mladost.

Top Komentari

king11
bolje da igra i ovdje nego da mora radit na u Almy-u na građevini
1 1
Fino alla Fine
panj
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi